Skip to content

Bleken

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin

Verlangt u naar een stralend gebit met witte tanden?

Waarvan u zeker weet dat het op een juiste en effectieve manier wordt gerealiseerd? Dan is dit mogelijk door uw tanden te laten bleken bij onze tandartspraktijk. Door een bleekbehandeling zorgt u voor een wittere kleur van uw tanden, waardoor het gebit er direct frisser uitziet. Wanneer u uw tanden laat bleken door onze tandartspraktijk zullen wij eerst goed uw gebit controleren. Door middel van een controle kan een passend advies worden gegeven over het witter krijgen van uw gebit.

Voor de bleekbehandeling maken wij gebruik van op maat gemaakte bitjes die u thuis met een bleekgel kunt vullen en vervolgens dragen. Na twee weken is het gewenste resultaat vaak al bereikt! Deze behandeling is gemakkelijk en vrijwel pijnloos.

Ook kan het voorkomen dat een tand is verkeurd door een wortelkanaalbehandeling. Het is dan mogelijk om alleen deze tand te bleken en het weer te laten passen met de andere tanden en kiezen.

Mondzorg Irene helpt u graag met het witter maken van uw tanden, zodat u snel kunt genieten van een stralend en wit gebit!

4B4B1922

Onze behandelingen

Uw kunt bij ons terecht voor een scala aan behandelingen

Wortelkanaal

Periodiek mondonderzoek

Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

Ontstoken-tandvlees

Ontstoken tandvlees

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

Tools

Parodontitis

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

Onze patiënten aan het woord...

Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten

default image

“Pas bij deze praktijk gekomen en heel erg tevreden. Een leuk team en alles met een glimlach. Blij met mijn composiet facings, zien er super natuurlijk uit.”

Leon Braak Eemnes

default image

“Hele vooruitgang vergeleken met voorganger, duidelijke informatie en prettig team ook offerte vooraf, prima”

Bertus Kelderman Eemnes

default image

“Ik wilde graag van tandarts overstappen, nadat ik naar Mondzorg Irene had gebeld was dit snel geregeld. Ze hebben mij bij dit gehele proces begeleid en het is perfect geregeld.”

Steve Baarn

default image

“Ik was erg blij dat ik nadat ik langsreed gelijk even tussendoor kon worden geholpen. Ik was zo weer klaar en kon zonder problemen weer naar huis.”

Hester Beukers Bunschoten-Spakenburg

default image

“Zeer vriendelijk en professioneel behandeld, voor het eerst zonder verdoving een gaatje gevuld zonder pijn! Dit was mijn eerste behandeling bij deze praktijk en ben zeer positief.”

Astrid Hospels Eemnes

default image

“Een goede behandeling gehad voor een afgebroken kies. Erg prettige uitleg en een duidelijk antwoord op mijn vragen. Een hele vooruitgang.”

Coen M Eemnes