Skip to content

Kindertandheelkunde

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin

Een goede mondgezondheid begint al vanaf het doorbreken van de eerste tandjes.

Het is verstandig om uw kind(eren) al vanaf twee jaar mee te nemen voor controle van hun melkgebit. Zo raken ze op jonge leeftijd vertrouwd met de tandarts. Ook worden eventuele problemen tijdig gesignaleerd en aangepakt.

Spelenderwijs worden de kinderen bekend en vertrouwd gemaakt met de tandartspraktijk. Ze worden op een vriendelijke manier benaderd en alles staat even in teken van hun ervaring. De attributen van de tandarts worden benoemd en kleine behandelingen, zoals het maken van foto’s, tandsteen verwijderen, polijsten van het gebit en een fluoridebehandeling worden uitgevoerd.

Wij controleren het gebit op mogelijke gaatjes en een juiste mondhygiëne. Daarnaast kijken we naar de stand van de tanden en kiezen. Zo kunnen we beoordelen of uw kind eventueel toe is aan een beugel. Dit gebeurt door middel van kijken in de mond en indien nodig met röntgenfoto’s.

Preventie staat natuurlijk voorop, maar ook gaatjes worden behandeld. We doen er alles aan om u en uw kind op uw gemak te stellen. De behandeling zal dan goed worden uitgelegd, waardoor uw kind er bij betrokken zal zijn en weet wat er gedaan wordt. Hierbij geldt dat wij zeggen wat wij doen en dan ook alleen doen wat wij zeggen. Als een verdoving gewenst is, kan er ook worden voor verdoofd.

Behandelingen voor kinderen tot 18 jaar worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

4B4B1764

Onze behandelingen

Uw kunt bij ons terecht voor een scala aan behandelingen

Wortelkanaal

Periodiek mondonderzoek

Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

Ontstoken-tandvlees

Ontstoken tandvlees

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

Tools

Parodontitis

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

Onze patiënten aan het woord...

Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten

default image

“Pas bij deze praktijk gekomen en heel erg tevreden. Een leuk team en alles met een glimlach. Blij met mijn composiet facings, zien er super natuurlijk uit.”

Leon Braak Eemnes

default image

“Hele vooruitgang vergeleken met voorganger, duidelijke informatie en prettig team ook offerte vooraf, prima”

Bertus Kelderman Eemnes

default image

“Ik wilde graag van tandarts overstappen, nadat ik naar Mondzorg Irene had gebeld was dit snel geregeld. Ze hebben mij bij dit gehele proces begeleid en het is perfect geregeld.”

Steve Baarn

default image

“Ik was erg blij dat ik nadat ik langsreed gelijk even tussendoor kon worden geholpen. Ik was zo weer klaar en kon zonder problemen weer naar huis.”

Hester Beukers Bunschoten-Spakenburg

default image

“Zeer vriendelijk en professioneel behandeld, voor het eerst zonder verdoving een gaatje gevuld zonder pijn! Dit was mijn eerste behandeling bij deze praktijk en ben zeer positief.”

Astrid Hospels Eemnes

default image

“Een goede behandeling gehad voor een afgebroken kies. Erg prettige uitleg en een duidelijk antwoord op mijn vragen. Een hele vooruitgang.”

Coen M Eemnes