Skip to content

Vullingen

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin

Heeft u last van tandbederf op uw tanden en/of kiezen of van een afbrekende kies?

Dit worden ook wel gaatjes genoemd. Gaatjes kunnen pijnlijk aanvoelen, vooral tijdens het kauwen van etenswaren. U kunt van uw gaatjes afkomen door middel van vullingen. Het tandbederf wordt weggeboord en de tand wordt weer opgevuld. Meestal gaan uw klachten hiermee weg. Het kan ook zijn dat er sprake is van tandbederf zonder dat u daar last van heeft. Door het regelmatig maken van röntgenopnames tijdens uw periodiek mondonderzoek kunnen wij dit tijdig ontdekken.

Voor het plaatsen van vullingen worden diverse soorten materialen gebruikt. De meest voorkomende is composiet. Bovendien heeft u bij het vullen van uw gaatjes de keuze om voor verdoving te kiezen om de behandeling geheel pijnloos te ervaren. Heeft u last van gaatjes en wilt u dit graag verhelpen? Onze tandarts helpt u hier graag mee!

4B4B1633

Onze behandelingen

Uw kunt bij ons terecht voor een scala aan behandelingen

Wortelkanaal

Periodiek mondonderzoek

Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

Ontstoken-tandvlees

Ontstoken tandvlees

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

Tools

Parodontitis

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

Onze patiënten aan het woord...

Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten

default image

“Pas bij deze praktijk gekomen en heel erg tevreden. Een leuk team en alles met een glimlach. Blij met mijn composiet facings, zien er super natuurlijk uit.”

Leon Braak Eemnes

default image

“Hele vooruitgang vergeleken met voorganger, duidelijke informatie en prettig team ook offerte vooraf, prima”

Bertus Kelderman Eemnes

default image

“Ik wilde graag van tandarts overstappen, nadat ik naar Mondzorg Irene had gebeld was dit snel geregeld. Ze hebben mij bij dit gehele proces begeleid en het is perfect geregeld.”

Steve Baarn

default image

“Ik was erg blij dat ik nadat ik langsreed gelijk even tussendoor kon worden geholpen. Ik was zo weer klaar en kon zonder problemen weer naar huis.”

Hester Beukers Bunschoten-Spakenburg

default image

“Zeer vriendelijk en professioneel behandeld, voor het eerst zonder verdoving een gaatje gevuld zonder pijn! Dit was mijn eerste behandeling bij deze praktijk en ben zeer positief.”

Astrid Hospels Eemnes

default image

“Een goede behandeling gehad voor een afgebroken kies. Erg prettige uitleg en een duidelijk antwoord op mijn vragen. Een hele vooruitgang.”

Coen M Eemnes