Skip to content

Preventie

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin.

U kunt op verschillende manieren voor de juiste mondzorg van uw gebit zorgen. Preventie is belangrijk

Door bijvoorbeeld goed uw tanden te poetsen en reinigen en op halfjaarlijkse controle komen bij de tandarts. Wat nog meer bijdraagt aan de zorg van uw gebit? Het bezoeken van een mondhygiënist. Een mondhygiënist onderzoekt en reinigt het gebit nog meer dan de tandarts al doet om te zorgem voor extra reiniging en het voorkomen van enige ontstekingen.

Wilt u graag eens langskomen bij een van onze mondhygiënisten? Wij helpen u graag met het realiseren van de meest optimale mondgezondheid voor uw gebit.

Brushing

Onze behandelingen

Wortelkanaal

Periodiek mondonderzoek

Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

Ontstoken-tandvlees

Ontstoken tandvlees

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

Tools

Parodontitis

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen, onder andere voor wortelkanaalbehandelingen, facings, vullingen, tanden bleken en het plaatsen van kronen. Bovendien besteedt ons team extra aandacht en tijd aan het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts of andere tandheelkundige zorgvragen. Dit geldt voor zowel jong als oud. Wij besteden namelijk ook aandacht aan kindertandheelkunde. Kinderen zijn vanaf 2 jaar welkom om hun melkgebit te controleren bij de kindertandarts. Op deze manier raakt een kind op jonge leeftijd al vertrouwd met de tandarts en worden eventuele problemen op tijd gesignaleerd en aangepakt. Ook mondzorg voor ouderen is erg belangrijk. Het is voor hen van belang om een goede mondgezondheid te hebben, omdat zij gevoeliger zijn voor ontstekingen en aandoeningen. Zij behoren dan ook tot een kwetsbare groep. Daarnaast is het ook mogelijk dat u last kunt krijgen van ernstige klachten. Voordat u een bezoek wilt brengen aan de spoed tandarts, kunt u hier meer daarover lezen.

Onze patiënten aan het woord...

Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten