Skip to content

Over ons

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin

Onze praktijk

Wilt u graag een afspraak bij ons inplannen? U kunt van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht.

Samen kunnen we werken aan een gezonde mond! Wij geloven in het voorkomen van problemen. Een groot deel van onze zorg draait om preventie. Tandheelkunde is meer dan alleen controles en gaatjes vullen.

Wij doen dit door regelmatige gebitsverzorging en kwalitatieve tandheelkunde die met rust en aandacht wordt uitgevoerd. Onderdeel daarvan is persoonlijke zorg, op maat gemaakt en kwaliteit leveren. Tijd voor een praatje is er vaak ook. Wij ontvangen u met een glimlach.

Samen stellen we een lange termijn visie op en kijken we naar passende oplossingen om een mooi, stabiel en gezond gebit voor iedereen mogelijk te maken.

Als team staan wij voor u klaar. Door de kleinschaligheid heerst er een open en toegankelijke sfeer in de praktijk. Een bezoek aan de tandarts is vaak niet iets wat men als leuk ervaart. Wij leggen veel uit, omdat dit vaak als plezierig wordt ervaren en het eventuele angst vermindert. Zo weet u precies wat en waarom iets gebeurt.

1K9A8196
1K9A8132
1K9A7904
1K9A8107
1K9A8159

Ons team

Maak kennis met ons team en bekijk wat wij voor
u kunnen betekenen…

Kwaliteit

Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen en onze patiënten zo optimaal mogelijk te helpen…

Klachtenregeling

Wij streven ernaar onze patiënten de meest optimale mondzorg te bieden, zodat ze over…

Onze behandelingen

Wortelkanaal

Periodiek mondonderzoek

Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

Ontstoken-tandvlees

Ontstoken tandvlees

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

Tools

Parodontitis

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen, onder andere voor wortelkanaalbehandelingen, facings, vullingen, tanden bleken en het plaatsen van kronen. Bovendien besteedt ons team extra aandacht en tijd aan het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts of andere tandheelkundige zorgvragen. Dit geldt voor zowel jong als oud. Wij besteden namelijk ook aandacht aan kindertandheelkunde. Kinderen zijn vanaf 2 jaar welkom om hun melkgebit te controleren bij de kindertandarts. Op deze manier raakt een kind op jonge leeftijd al vertrouwd met de tandarts en worden eventuele problemen op tijd gesignaleerd en aangepakt. Ook mondzorg voor ouderen is erg belangrijk. Het is voor hen van belang om een goede mondgezondheid te hebben, omdat zij gevoeliger zijn voor ontstekingen en aandoeningen. Zij behoren dan ook tot een kwetsbare groep. Daarnaast is het ook mogelijk dat u last kunt krijgen van ernstige klachten. Voordat u een bezoek wilt brengen aan de spoed tandarts, kunt u hier meer daarover lezen.

Onze patiënten aan het woord...

Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten