Skip to content

Tandarts

Wij bieden complete mondzorg voor het hele gezin

Behandelingen voor kinderen tot 18 jaar worden bij Mondzorg Irene volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

Het brengen van twee halfjaarlijkse controle afspraken aan de tandarts biedt de oplossing om de meest optimale mondzorg te behouden.

Wij ontvangen u graag met een glimlach en houden vaak een gezellig praatje. Bij ons is tandheelkundige zorg meer dan alleen controles en gaatjes vullen. Wij richten ons voor een groot deel op preventie van problemen aan het gebit. Onze specialisten volgen veel cursussen om up-to-date te blijven, zodat we de kwaliteit van onze behandelingen kunnen waarborgen

Daarnaast zorgt dit ervoor dat wij onze patiënten zo optimaal mogelijk kunnen helpen bij het behouden van de juiste mondgezondheid.  Ook staan wij open voor het ontvangen van feedback om de praktijkervaringen te verbeteren. Ons team staat voor u klaar om u te helpen. Het team bestaat uit twee tandartsen, drie tandartsassistenten, een paro-preventieassistente en een mondhygiëniste.

tandarts

Onze behandelingen

Wortelkanaal

Periodiek mondonderzoek

Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

Ontstoken-tandvlees

Ontstoken tandvlees

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

Tools

Parodontitis

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen, onder andere voor wortelkanaalbehandelingen, facings, vullingen, tanden bleken en het plaatsen van kronen. Bovendien besteedt ons team extra aandacht en tijd aan het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts of andere tandheelkundige zorgvragen. Dit geldt voor zowel jong als oud. Wij besteden namelijk ook aandacht aan kindertandheelkunde. Kinderen zijn vanaf 2 jaar welkom om hun melkgebit te controleren bij de kindertandarts. Op deze manier raakt een kind op jonge leeftijd al vertrouwd met de tandarts en worden eventuele problemen op tijd gesignaleerd en aangepakt. Ook mondzorg voor ouderen is erg belangrijk. Het is voor hen van belang om een goede mondgezondheid te hebben, omdat zij gevoeliger zijn voor ontstekingen en aandoeningen. Zij behoren dan ook tot een kwetsbare groep. Daarnaast is het ook mogelijk dat u last kunt krijgen van ernstige klachten. Voordat u een bezoek wilt brengen aan de spoed tandarts, kunt u hier meer daarover lezen.

1K9A7648

Kosten tandarts

Onze prijzen zijn gehanteerd conform de tarievenlijst van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Bent u benieuwd naar de kosten van de tandarts? Kijkt u dan hier voor meer informatie.

Wilt u graag een afspraak maken bij ons, maar heeft u nog een aantal vragen? Dan beantwoorden wij deze vragen graag voor u. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier. Bij Mondzorg Irene zorgen onze specialisten ervoor dat u een gezond gebit behoudt.

Onze patiënten aan het woord...

Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten

default image

“Pas bij deze praktijk gekomen en heel erg tevreden. Een leuk team en alles met een glimlach. Blij met mijn composiet facings, zien er super natuurlijk uit.”

Leon Braak Eemnes

default image

“Hele vooruitgang vergeleken met voorganger, duidelijke informatie en prettig team ook offerte vooraf, prima”

Bertus Kelderman Eemnes

default image

“Ik wilde graag van tandarts overstappen, nadat ik naar Mondzorg Irene had gebeld was dit snel geregeld. Ze hebben mij bij dit gehele proces begeleid en het is perfect geregeld.”

Steve Baarn

default image

“Ik was erg blij dat ik nadat ik langsreed gelijk even tussendoor kon worden geholpen. Ik was zo weer klaar en kon zonder problemen weer naar huis.”

Hester Beukers Bunschoten-Spakenburg

default image

“Zeer vriendelijk en professioneel behandeld, voor het eerst zonder verdoving een gaatje gevuld zonder pijn! Dit was mijn eerste behandeling bij deze praktijk en ben zeer positief.”

Astrid Hospels Eemnes

default image

“Een goede behandeling gehad voor een afgebroken kies. Erg prettige uitleg en een duidelijk antwoord op mijn vragen. Een hele vooruitgang.”

Coen M Eemnes