Skip to content

Tanden bleken

Een mooi en wit gebit is de wens van iedereen. Verlangt u ook naar een stralend wit gebit? Dan kan dit door uw tanden te laten bleken.

Een bleekbehandeling zorgt ervoor dat uw tanden een wittere kleur krijgen. Hierdoor ziet het gebit er direct frisser uit.

Wanneer een bleekbehandeling niet op de juiste manier wordt gerealiseerd, kan de behandeling onveilig en niet effectief zijn. Bij Mondzorg Irene is het mogelijk om op een veilige manier uw tanden te laten bleken! Wilt u graag uw tanden bleken bij ons en bent u daarom benieuwd naar de behandeling? Dan informeren wij u daar graag over.
1K9A7847

De behandeling van tanden bleken

De tandarts beoordeelt eerst uw gebit en kijkt dan naar de gezondheid van uw tanden. Wanneer u een bleekbehandeling van uw tanden ondergaat, wordt het gebit eerst grondig gecontroleerd. Er wordt dan gekeken naar de oorzaak van de verkleuring. Aan de hand van deze controle kan er een passend advies worden gegeven om u van een witter gebit te voorzien. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van op maat gemaakte bitjes. Deze worden gevuld met bleekgel die u vervolgens kunt dragen. Binnen twee weken is het gewenste resultaat vaak al behaald. Dit is een eenvoudige en pijnloze behandeling. Daarnaast kan het voorkomen dat een tand is verkleurd door een wortelkanaalbehandeling. In zulke gevallen is het ook mogelijk om alleen deze tand te bleken en passend te maken bij de rest van de tanden en de kiezen. De duur van een bleekbehandeling hangt af van de bleekmethode.

1K9A7843

Tanden bleken bij Mondzorg Irene

Wilt u graag een afspraak bij ons inplannen om uw tanden te bleken? Dan kunt u online een afspraak maken bij onze tandartspraktijk. Samen zullen wij kijken naar de mogelijkheden voor het witter maken van uw gebit. Mondzorg Irene helpt u hier graag mee, zodat u snel kunt genieten van een stralend en wit gebit!

Onze behandelingen

Wortelkanaal

Periodiek mondonderzoek

Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

Ontstoken-tandvlees

Ontstoken tandvlees

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

Tools

Parodontitis

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen, onder andere voor wortelkanaalbehandelingen, facings, vullingen, tanden bleken en het plaatsen van kronen. Bovendien besteedt ons team extra aandacht en tijd aan het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts of andere tandheelkundige zorgvragen. Dit geldt voor zowel jong als oud. Wij besteden namelijk ook aandacht aan kindertandheelkunde. Kinderen zijn vanaf 2 jaar welkom om hun melkgebit te controleren bij de kindertandarts. Op deze manier raakt een kind op jonge leeftijd al vertrouwd met de tandarts en worden eventuele problemen op tijd gesignaleerd en aangepakt. Ook mondzorg voor ouderen is erg belangrijk. Het is voor hen van belang om een goede mondgezondheid te hebben, omdat zij gevoeliger zijn voor ontstekingen en aandoeningen. Zij behoren dan ook tot een kwetsbare groep. Daarnaast is het ook mogelijk dat u last kunt krijgen van ernstige klachten. Voordat u een bezoek wilt brengen aan de spoed tandarts, kunt u hier meer daarover lezen.

Onze patiënten aan het woord...

Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten

default image

“Pas bij deze praktijk gekomen en heel erg tevreden. Een leuk team en alles met een glimlach. Blij met mijn composiet facings, zien er super natuurlijk uit.”

Leon Braak Eemnes

default image

“Hele vooruitgang vergeleken met voorganger, duidelijke informatie en prettig team ook offerte vooraf, prima”

Bertus Kelderman Eemnes

default image

“Ik wilde graag van tandarts overstappen, nadat ik naar Mondzorg Irene had gebeld was dit snel geregeld. Ze hebben mij bij dit gehele proces begeleid en het is perfect geregeld.”

Steve Baarn

default image

“Ik was erg blij dat ik nadat ik langsreed gelijk even tussendoor kon worden geholpen. Ik was zo weer klaar en kon zonder problemen weer naar huis.”

Hester Beukers Bunschoten-Spakenburg

default image

“Zeer vriendelijk en professioneel behandeld, voor het eerst zonder verdoving een gaatje gevuld zonder pijn! Dit was mijn eerste behandeling bij deze praktijk en ben zeer positief.”

Astrid Hospels Eemnes

default image

“Een goede behandeling gehad voor een afgebroken kies. Erg prettige uitleg en een duidelijk antwoord op mijn vragen. Een hele vooruitgang.”

Coen M Eemnes