Skip to content

Kosten gaatje vullen

Een gaatje vullen is een van de meest voorkomende behandelingen die bij de tandarts wordt uitgevoerd

Een gaatje ontstaat door bacteriën van tandplak. Wanneer u last heeft van een gaatje, kunnen vervelende klachten ontstaan.

Denk bijvoorbeeld aan gevoeligheid bij het drinken van zowel warme als koude dranken. Daarom is het verstandig bij het herkennen van een gaatje zo snel mogelijk een afspraak te maken bij de tandarts. Bent u benieuwd naar de kosten die u kunt verwachten voor een gaatje vullen? Wij informeren u graag hierover.
gevoelige tanden
1K9A7755

Kosten gaatje vullen

De kosten voor tandartsbehandelingen zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Deze prijzen hanteren wij daarom ook in onze praktijk. De kosten voor een gaatje vullen variëren door het gebruikte materiaal en de grootte van de vulling. Bent u benieuwd naar een overzicht van de kosten voor het vullen van een gaatje? De kosten staan hier weergegeven.

Vergoeding zorgverzekeraar

De meeste tandartskosten worden voor kinderen tot 18 jaar volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Vanaf 18 jaar en ouder is dit echter niet meer het geval. Dan dient u een tandartsverzekering af te sluiten om uw tandartskosten deels of geheel vergoed te krijgen. De hoogte van de dekking is afhankelijk van de zorgverzekeraar waarbij u bent aangesloten.

Gaatje vullen bij Mondzorg Irene?

Denkt u last te hebben van een gaatje in uw gebit? Dan kunt u het beste uw gaatje vullen bij de tandarts. Mondzorg Irene beschikt over een team van tandartsen met de juiste kennis en ervaring om u van de beste mondzorg te voorzien. Bij ons weet u precies wat en waarom iets aan uw gebit gebeurt. Een afspraak maken kunt u eenvoudig bij ons online of telefonisch doen. Wij ontvangen u graag met een glimlach!

1K9A7716

Onze behandelingen

Wortelkanaal

Periodiek mondonderzoek

Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

Ontstoken-tandvlees

Ontstoken tandvlees

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

Tools

Parodontitis

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen, onder andere voor wortelkanaalbehandelingen, facings, vullingen, tanden bleken en het plaatsen van kronen. Bovendien besteedt ons team extra aandacht en tijd aan het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts of andere tandheelkundige zorgvragen. Dit geldt voor zowel jong als oud. Wij besteden namelijk ook aandacht aan kindertandheelkunde. Kinderen zijn vanaf 2 jaar welkom om hun melkgebit te controleren bij de kindertandarts. Op deze manier raakt een kind op jonge leeftijd al vertrouwd met de tandarts en worden eventuele problemen op tijd gesignaleerd en aangepakt. Ook mondzorg voor ouderen is erg belangrijk. Het is voor hen van belang om een goede mondgezondheid te hebben, omdat zij gevoeliger zijn voor ontstekingen en aandoeningen. Zij behoren dan ook tot een kwetsbare groep. Daarnaast is het ook mogelijk dat u last kunt krijgen van ernstige klachten. Voordat u een bezoek wilt brengen aan de spoed tandarts, kunt u hier meer daarover lezen.

Onze patiënten aan het woord...

Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten