Skip to content

Ons team

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin

Irene Koelewijn - Blotenburg

Tandarts

Ik hou ontzettend van knutselen en bezig zijn met mijn handen. Dit komt in het vak als tandarts goed van pas. In juni 2016 ben ik afgestudeerd als tandarts in Nijmegen. Tevens heb ik vele cursussen gevolgd om mijn kennis en kunde up-to-date te houden en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Vanaf februari 2020 vind u mij in Eemnes als tandarts-eigenaar van Mondzorg Irene.

Ik streef naar het voorkomen van problemen. Preventie is key! Samen werken we aan een mooie en gezonde mond. Een mond waar u goed mee kunt kauwen, waar u mee durft te lachen en bovenal een gebit met geen en anders weinig problemen.

Ik wil u een fijn en vertrouwd gevoel geven bij ons in de praktijk. Zodat u de tandartspraktijk als een plek ervaart waar alles bespreekbaar is en waar u zonder angst heen gaat. Zorg op maat en persoonlijke aandacht staat bij mij voorop!

Ik ben als tandarts geregistreerd in het BIG-registratiesysteem (nummer 89921245202 ) en ben lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (nummer 1992050). Ook ben ik geregistreerd als Invisalign-provider.

Irene
1K9A7442

Silvija Dzunja

Tandarts

Mijn naam is Silvija Dzunja en oorspronkelijk kom ik uit Servië. Sinds december 2016 ben ik afgestudeerd als tandheelkundige aan de Universiteit van Novi Sad. In 2017 ben ik vanwege mijn verloofde verhuisd naar Nederland en heb ik mij het eerste jaar fulltime gericht op het leren van de Nederlandse taal.

Vanaf oktober 2018 ben ik als tandarts (onder supervisie) werkzaam geweest voor een tandartspraktijk in Den Haag. In dezelfde periode heb ik de procedure bij het CIBG doorlopen voor de erkenning van mijn buitenlandse diploma. Sinds mei 2022 ben ik werkzaam bij tandartspraktijk Mondzorg Irene en kijk ik er naar uit om de patiënten persoonlijk te leren kennen. Mijn BIG-nummer is 19925371802.

Pauline Remmert

Tandarts

Tijdens mijn middelbare schoolperiode heb ik altijd gedacht geneeskunde te gaan studeren, pas in het laatste jaar kwam het idee om tandheelkunde te gaan doen. Een keuze waar ik nog altijd erg blij mee ben. De combinatie van het ‘knutselen’ en het werken met en zorgen voor mensen vind ik ontzettend leuk.

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de rijksuniversiteit in Groningen. Daarna heb ik ervaring opgedaan in diverse praktijken in Amsterdam en omgeving. Ik houd me voornamelijk bezig met de algemene tandheelkunde met interesses voor de restauratieve tandheelkunde als ook de holistische tandheelkunde. Tevens plaats ik de onzichtbare beugels van invisalign.

Naast het leveren van kwaliteit, vind ik persoonlijke aandacht in het vak ontzettend belangrijk. Een mooi resultaat en een tevreden patiënt, daar doe ik het voor!
Mijn BIG-nummer is: 79917284802

Pauline Remmert
1K9A7398

Bianca Titulaer

paro-preventie-assistente

Ik ben Bianca Titulaer getrouwd en moeder van 2 kinderen.
Ik heb eerst 18 jaar in het ziekenhuis gewerkt als voedingsassistente, door de vele veranderingen had ik het daar niet meer zo naar mijn zin.
Toen heb ik gereageerd op een sollicitatie van een tandarts bij ons in het dorp (Zeewolde) en zo is mijn carrière als tandartsassistente begonnen. Alweer 19 jaar geleden!
In de loop der jaren heb ik meerdere cursussen gevolgd waaronder voor preventie assistente en een paar jaar later paro-preventie assistente.
Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en ze op hun gemak te stellen, want angst voor de tandarts en mondhygiënistes is nog steeds erg groot. Ook ligt mijn passie bij het samen met de patiënt te werken aan een betere mondhygiëne.

Ik heb Irene leren kennen in een andere praktijk waar we collega’s waren, haar omgang met patiënten die nummer één staan en passie voor het vak zijn geweldig.
Ik ben ook heel blij dat ik nu bij dit geweldige team hoor en kijk er naar uit u in de praktijk en of behandelstoel te ontmoeten!

Alenka de Lange – Gerrissen

Tandarts-assistente

Mijn naam is Alenka, ik ben getrouwd en ben moeder van 3 dochters. Lang ben ik werkzaam geweest als klantenservice medewerker. Door een operatie is mijn stemband voor de helft verlamd geraakt. Daardoor kon ik niet meer zolang aan de telefoon zitten en heb ik besloten mij om te scholen tot tandartsassistente. Het werken in de tandheelkunde is mij op het lijf geschreven, een geluk bij een ongeluk dus! 

Bij de start van de praktijk Mondzorg Irene ben ik hier begonnen. De begeleiding van zowel patiënten zonder als patiënten met angst voor de tandarts geeft mij een voldaan gevoel. Elke dag ga ik met plezier en enthousiasme naar mijn werk. Mijn doel is om mensen met een (stralende) lach de deur uit te zien gaan.

1K9A7406
1K9A7351

Corinne Brouwer – Smit

Tandarts-assistente

Ik ben Corinne. Getrouwd en moeder van 2 dochters. Ik werk al meer dan 15 jaar als assistente in de tandheelkunde. Irene heb ik ontmoet in een andere praktijk en toen ik hoorde dat zij in mijn woonplaats een praktijk had overgenomen heb ik contact gezocht om haar te feliciteren, wat heeft geresulteerd in een hernieuwde samenwerking. Ik vind het na al die jaren nog steeds geweldig leuk werk, en het geeft veel voldoening als patiënten blij de deur uit gaan.

Maureen Schueler – Malestein

Tandarts-assistente

Hallo, ik ben Maureen Schueler – Malestein, getrouwd en moeder van twee kinderen. Na mijn CIOS opleiding ben ik aan de slag gegaan als zweminstructrice. Met mijn gezin was dat helaas niet meer te combineren. Ik ben bij Mondzorg Irene terecht gekomen via een vacature die ik voorbij heb zien komen. Deze ging niet meer uit mijn hoofd. Mensen helpen en op hun gemak stellen staat bij mij voorop!

Maureen Schueler Malestein
1K9A7483

Roxanne Rigter

Mondhygiëniste

Mijn naam is Roxanne Rigter. Ik heb de opleiding mondzorgkunde tot mondhygiëniste, aan de hogeschool in Utrecht succesvol afgerond. In verschillende werkvelden heb ik kennis en werkervaring kunnen opdoen zoals in algemene tandartspraktijken, in de parodontologie en implantologie.

Mijn passie ligt bij het helpen en motiveren van mensen, daarnaast ben ik leergierig en gedreven in mijn vak. Kwaliteit staat bij mij bovenaan, daarom ben ik voortdurend bezig om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik zie ernaar uit u te mogen verwelkomen en u de beste en passende behandeling te mogen aanbieden. Mijn BIG-nummer is 2992812727.

Mendy Koelewijn

Mondhygiëniste

Sinds mijn stage op op de middelbare school in een tandartspraktijk was ik verkocht! Dit is wat ik wil! Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in gezondheid.

In 2011 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist. In de loop der jaren ben ik nog meer gaan inzien hoe belangrijk het is om een gezonde mond te hebben met betrekking tot je algemene gezondheid en andersom. Samen met u werk ik hier naar toe. Ieder mens is anders. Ik bied persoonlijke zorg op maat. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik blijf up-to-date middels bijscholing. Mijn BIG-nummer is: 19928516579

Mendy Koelewijn
person

Donna Stalenhoef

Tandartsassistente in opleiding

Ik ben Donna Stalenhoef en ben een geboren en getogen Eemneser. Momenteel doe ik de opleiding tot tandartsassistente op het ROC Midden Nederland in Utrecht. 

Ik ben een erg gemotiveerde assistente die graag door wilt leren en veel voldoening haal uit om mensen te helpen. Ik hou ervan om gezellig te kletsen en kijk er naar uit om een praatje met u te maken.

Merel Verhoeff

Tandarts

In 2017 ben ik afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Sindsdien ben ik werkzaam in de praktijk, en ben ik werkzaam gebleven op ACTA. Daar heb ik mij gespecialiseerd in slaapproblemen (bijv. slaapapneu) en problemen zoals pijn van de kauwspieren en het kaakgewricht. Daarnaast heb ik in 2022 mijn promotie afgerond naar de mondgezondheid bij mensen met de ziekte van Parkinson. Dat is een aandoening die steeds meer voor komt, maar waarbij de mond helaas vaak wordt vergeten.

Op dit moment werk ik als universitair docent op ACTA, waar ik lesgeef en onderzoek doe. En nu mag ik ook het team van Mondzorg Irene komen versterken. Deze combinatie is voor mij een ontzettende rijkdom! Waar ik enerzijds aan de bron mag staan van waar het om draait, namelijk om u te helpen uw mond gezond te houden, mag ik op ACTA zorgen dat kennis wordt doorgegeven aan enthousiaste nieuwe generaties en mag ik onze eigen kennisbron blijven aanvullen met het uitvoeren van onderzoek. Wat uiteindelijk weer bij u, in de praktijk, terecht komt. Ik hoop op deze manier mijn steentje bij te dragen aan het steeds gezonder maken van de mond, zodat wij ons ook op latere leeftijd kunnen blijven uiten door te praten, te lachen en te eten zonder pijn.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten en te leren kennen!(BIG-nummer: 19922665902)

person

Onze behandelingen

Wortelkanaal

Periodiek mondonderzoek

Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

Ontstoken-tandvlees

Ontstoken tandvlees

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

Tools

Parodontitis

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen, onder andere voor wortelkanaalbehandelingen, facings, vullingen, tanden bleken en het plaatsen van kronen. Bovendien besteedt ons team extra aandacht en tijd aan het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts of andere tandheelkundige zorgvragen. Dit geldt voor zowel jong als oud. Wij besteden namelijk ook aandacht aan kindertandheelkunde. Kinderen zijn vanaf 2 jaar welkom om hun melkgebit te controleren bij de kindertandarts. Op deze manier raakt een kind op jonge leeftijd al vertrouwd met de tandarts en worden eventuele problemen op tijd gesignaleerd en aangepakt. Ook mondzorg voor ouderen is erg belangrijk. Het is voor hen van belang om een goede mondgezondheid te hebben, omdat zij gevoeliger zijn voor ontstekingen en aandoeningen. Zij behoren dan ook tot een kwetsbare groep. Daarnaast is het ook mogelijk dat u last kunt krijgen van ernstige klachten. Voordat u een bezoek wilt brengen aan de spoed tandarts, kunt u hier meer daarover lezen.

Onze patiënten aan het woord...

Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten