Skip to content

Ons team

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin

Irene Koelewijn - Blotenburg

Tandarts

Ik hou ontzettend van knutselen en bezig zijn met mijn handen. Dit komt in het vak als tandarts goed van pas. In juni 2016 ben ik afgestudeerd als tandarts in Nijmegen. Tevens heb ik vele cursussen gevolgd om mijn kennis en kunde up-to-date te houden en dat doe ik met veel plezier. Vanaf 1 februari 2020 ben ik eigenaar van de tandartspraktijk Mondzorg Irene op de Braadkamp 1 te Eemnes. Een nieuwe uitdaging waar ik u met plezier zal ontvangen en behandelen!

Ik ben als tandarts geregistreerd in het BIG-registratiesysteem (nummer 89921245202 ) en ben lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (nummer 1992050). 

4B4B1788
4B4B1802

Alenka de Lange – Gerrissen

Tandarts-assistente

Mijn naam is Alenka, ik ben getrouwd en ben moeder van 3 dochters. Lang ben ik werkzaam geweest als klantenservice medewerker. Door een operatie is mijn stemband voor de helft verlamd geraakt. Daardoor kon ik niet meer zolang aan de telefoon zitten en heb ik besloten mij om te scholen tot tandartsassistente. Het werken in de tandheelkunde is mij op het lijf geschreven, een geluk bij een ongeluk dus! 

Bij de start van de praktijk Mondzorg Irene ben ik hier begonnen. De begeleiding van zowel patiënten zonder als patiënten met angst voor de tandarts geeft mij een voldaan gevoel. Elke dag ga ik met plezier en enthousiasme naar mijn werk. Mijn doel is om mensen met een (stralende) lach de deur uit te zien gaan.

Corinne Brouwer – Smit

Tandarts-assistente

Ik ben Corinne. Getrouwd en moeder van 2 dochters. Ik werk al meer dan 15 jaar als assistente in de tandheelkunde. Irene heb ik ontmoet in een andere praktijk en toen ik hoorde dat zij in mijn woonplaats een praktijk had overgenomen heb ik contact gezocht om haar te feliciteren, wat heeft geresulteerd in een hernieuwde samenwerking. Ik vind het na al die jaren nog steeds geweldig leuk werk, en het geeft veel voldoening als patiënten blij de deur uit gaan.

4B4B1792
4B4B1912

Roxanne Rigter

Mondhygiëniste

Mijn naam is Roxanne Rigter. Ik heb de opleiding mondzorgkunde tot mondhygiëniste, aan de hogeschool in Utrecht succesvol afgerond. In verschillende werkvelden heb ik kennis en werkervaring kunnen opdoen zoals in algemene tandartspraktijken, in de parodontologie en implantologie.

Mijn passie ligt bij het helpen en motiveren van mensen, daarnaast ben ik leergierig en gedreven in mijn vak. Kwaliteit staat bij mij bovenaan, daarom ben ik voortdurend bezig om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik zie ernaar uit u te mogen verwelkomen en u de beste en passende behandeling te mogen aanbieden.

Onze behandelingen

Uw kunt bij ons terecht voor een scala aan behandelingen

Wortelkanaal

Periodiek mondonderzoek

Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

Ontstoken-tandvlees

Ontstoken tandvlees

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

Tools

Parodontitis

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

Onze patiënten aan het woord...

Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten

default image

“Pas bij deze praktijk gekomen en heel erg tevreden. Een leuk team en alles met een glimlach. Blij met mijn composiet facings, zien er super natuurlijk uit.”

Leon Braak Eemnes

default image

“Hele vooruitgang vergeleken met voorganger, duidelijke informatie en prettig team ook offerte vooraf, prima”

Bertus Kelderman Eemnes

default image

“Ik wilde graag van tandarts overstappen, nadat ik naar Mondzorg Irene had gebeld was dit snel geregeld. Ze hebben mij bij dit gehele proces begeleid en het is perfect geregeld.”

Steve Baarn

default image

“Ik was erg blij dat ik nadat ik langsreed gelijk even tussendoor kon worden geholpen. Ik was zo weer klaar en kon zonder problemen weer naar huis.”

Hester Beukers Bunschoten-Spakenburg

default image

“Zeer vriendelijk en professioneel behandeld, voor het eerst zonder verdoving een gaatje gevuld zonder pijn! Dit was mijn eerste behandeling bij deze praktijk en ben zeer positief.”

Astrid Hospels Eemnes

default image

“Een goede behandeling gehad voor een afgebroken kies. Erg prettige uitleg en een duidelijk antwoord op mijn vragen. Een hele vooruitgang.”

Coen M Eemnes