Skip to content

Tanden bleken kosten

Een mooi en wit gebit is de wens van iedereen. Verlangt u ook naar een stralend wit gebit? Dan kan dit door uw tanden te laten bleken.

Bent u ontevreden over de kleur van uw tanden en verlangt u ernaar om schaamteloos te kunnen lachen zonder steeds uw hand voor uw mond te houden?

Wij helpen u graag met het realiseren van deze wens door middel van een tandenbleekbehandeling. Tanden bleken zorgt voor een wittere kleur van uw tanden, waardoor uw gebit een frisse en stralende uitstraling krijgt.

Bent u geïnteresseerd in tanden bleken en bent u benieuwd naar de behandeling en kosten van tanden bleken? Wij informeren u graag!

1K9A7843

Behandeling en kosten bleekbehandeling

Voor de bleekbehandeling wordt uw gebit eerst goed gecontroleerd, zodat u het meest passende advies krijgt voor het witter maken van uw tanden. Ook wordt er een afdruk gemaakt van uw gebit, zodat u wordt voorzien van een op maat gemaakt bitje. U krijgt het bitje (en de bijbehorende bleekgel) mee naar huis. Vervolgens kunt u aan de hand van een instructie het bitje met de bleekgel vullen en deze dragen. Vaak is het gewenste resultaat na twee weken al bereikt! En het fijne is: de behandeling is gemakkelijk en vrijwel pijnloos.

Tanden kunnen zowel inwendig als uitwendig worden gebleekt. Bij inwendig bleken bleken we de tanden van binnenuit, waarbij een tijdelijke vulling wordt gebruikt om de tand of kies af te sluiten. Bij het uitwendig bleken worden de tanden van buitenaf gebleekt. In 2024 bedraagt het tarief voor de eerste sessie van intern bleken €56,32, gevolgd door €21,12 voor elke volgende sessie. Voor extern bleken is het tarief €88 per kaak. 

Indien er bij uw gebit sprake is van verkleuring van een tand door een wortelkanaalbehandeling, dan is het mogelijk om alleen deze tand te bleken.

tanden bleken

Tanden witter maken bij Mondzorg Irene?

Ons team helpt u graag. Wat u van ons kunt verwachten? Persoonlijke en op maat gemaakte zorg waarbij we altijd kwaliteit leveren. Wij nemen u stapsgewijs mee in de behandelingen, zodat u precies weet wat en waarom iets gebeurt. Wij ontvangen u met een glimlach en dragen bij aan het realiseren van een stralend wit en gezond gebit.

Wilt u graag een afspraak inplannen voor een tandbleekbehandeling? U kunt online een afspraak maken bij onze tandartspraktijk of bellen naar 035 – 531 5291. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Onze tandartsen van Mondzorg Irene staan voor u klaar voor het behouden van de meest optimale mondgezondheid!

Onze behandelingen

Wortelkanaal

Periodiek mondonderzoek

Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

Ontstoken-tandvlees

Ontstoken tandvlees

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

Tools

Parodontitis

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen, onder andere voor wortelkanaalbehandelingen, facings, vullingen, tanden bleken en het plaatsen van kronen. Bovendien besteedt ons team extra aandacht en tijd aan het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts of andere tandheelkundige zorgvragen. Dit geldt voor zowel jong als oud. Wij besteden namelijk ook aandacht aan kindertandheelkunde. Kinderen zijn vanaf 2 jaar welkom om hun melkgebit te controleren bij de kindertandarts. Op deze manier raakt een kind op jonge leeftijd al vertrouwd met de tandarts en worden eventuele problemen op tijd gesignaleerd en aangepakt. Ook mondzorg voor ouderen is erg belangrijk. Het is voor hen van belang om een goede mondgezondheid te hebben, omdat zij gevoeliger zijn voor ontstekingen en aandoeningen. Zij behoren dan ook tot een kwetsbare groep. Daarnaast is het ook mogelijk dat u last kunt krijgen van ernstige klachten. Voordat u een bezoek wilt brengen aan de spoed tandarts, kunt u hier meer daarover lezen.

Onze patiënten aan het woord...

Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten