Skip to content

Kwaliteit

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren

Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen en onze patiënten zo optimaal mogelijk te helpen met het behouden van juiste mondgezondheid, vinden wij het belangrijk om voortdurend de ervaringen van onze patiënten bij onze praktijk te achterhalen. Zo blijven we goed op de hoogte van de ervaringen en behouden we zo optimaal mogelijk de kwaliteit binnen onze praktijk.

Bent u benieuwd naar de ervaringen van patiënten met betrekking tot onze praktijk en de aangeboden behandelingen? Hieronder worden een aantal klantbeoordelingen weergegeven.

4B4B1955

Onze behandelingen

Wortelkanaal

Periodiek mondonderzoek

Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

Ontstoken-tandvlees

Ontstoken tandvlees

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

Tools

Parodontitis

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen, onder andere voor wortelkanaalbehandelingen, facings, vullingen, tanden bleken en het plaatsen van kronen. Bovendien besteedt ons team extra aandacht en tijd aan het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts of andere tandheelkundige zorgvragen. Dit geldt voor zowel jong als oud. Wij besteden namelijk ook aandacht aan kindertandheelkunde. Kinderen zijn vanaf 2 jaar welkom om hun melkgebit te controleren bij de kindertandarts. Op deze manier raakt een kind op jonge leeftijd al vertrouwd met de tandarts en worden eventuele problemen op tijd gesignaleerd en aangepakt. Ook mondzorg voor ouderen is erg belangrijk. Het is voor hen van belang om een goede mondgezondheid te hebben, omdat zij gevoeliger zijn voor ontstekingen en aandoeningen. Zij behoren dan ook tot een kwetsbare groep. Daarnaast is het ook mogelijk dat u last kunt krijgen van ernstige klachten. Voordat u een bezoek wilt brengen aan de spoed tandarts, kunt u hier meer daarover lezen.

Onze patiënten aan het woord...

Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten