Skip to content

Klachtenregeling

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin

Heeft u iets te melden, vertel het ons

Wij streven ernaar onze patiënten de meest optimale mondzorg te bieden, zodat ze over de juiste mondgezondheid beschikken. Dit doen wij door ons aanbod van behandelingen binnen de tandheelkunde op een zo professioneel, kwalitatief en hygiënisch mogelijke manier te realiseren. Heeft u input voor ons voor het verbeteren van onze service of vragen over onze behandelingen? Dan kunt u ons gerust een e-mail sturen naar info@mondzorgirene.nl.

Ondanks ons streven naar de meest optimale zorg kan het toch voorkomen dat u een keer van mening bent dat u onvoldoende geïnformeerd bent over een bepaalde behandeling en een klacht hierover hebt. Mocht dit het geval zijn, dan is dit natuurlijk vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Wij gaan graag met u in gesprek indien u ontevreden bent over uw ervaring bij onze tandartspraktijk, zodat we samen tot een oplossing komen.

Komt u er niet uit met uw tandarts? Dan is er de mogelijkheid om een second opinion aan te vragen bij een van de andere tandartsen. Hij of zij luistert naar beide visies en geeft op basis daarvan zijn/haar eigen mening. Zo hopen wij tot de juiste oplossing te komen.

www.allesoverhetgebit.nl

4B4B1700

Onze behandelingen

Wortelkanaal

Periodiek mondonderzoek

Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

Ontstoken-tandvlees

Ontstoken tandvlees

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

Tools

Parodontitis

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen, onder andere voor wortelkanaalbehandelingen, facings, vullingen, tanden bleken en het plaatsen van kronen. Bovendien besteedt ons team extra aandacht en tijd aan het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts of andere tandheelkundige zorgvragen. Dit geldt voor zowel jong als oud. Wij besteden namelijk ook aandacht aan kindertandheelkunde. Kinderen zijn vanaf 2 jaar welkom om hun melkgebit te controleren bij de kindertandarts. Op deze manier raakt een kind op jonge leeftijd al vertrouwd met de tandarts en worden eventuele problemen op tijd gesignaleerd en aangepakt. Ook mondzorg voor ouderen is erg belangrijk. Het is voor hen van belang om een goede mondgezondheid te hebben, omdat zij gevoeliger zijn voor ontstekingen en aandoeningen. Zij behoren dan ook tot een kwetsbare groep. Daarnaast is het ook mogelijk dat u last kunt krijgen van ernstige klachten. Voordat u een bezoek wilt brengen aan de spoed tandarts, kunt u hier meer daarover lezen.

Onze patiënten aan het woord...

Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten