Skip to content

Online inschrijven

Sluit u aan bij onze praktijk

  Vul uw gegevens in  Gezinsleden

  Gezinslid


  Via de telefoonVia e-mail

  Bij uw eerste afspraak vragen wij u vriendelijk uw verzekeringspasje en uw legitimatiebewijs mee te nemen.

  Onze behandelingen

  Wortelkanaal

  Periodiek mondonderzoek

  Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

  Ontstoken-tandvlees

  Ontstoken tandvlees

  Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

  Tools

  Parodontitis

  Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

  U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen, onder andere voor wortelkanaalbehandelingen, facings, vullingen, tanden bleken en het plaatsen van kronen. Bovendien besteedt ons team extra aandacht en tijd aan het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts of andere tandheelkundige zorgvragen. Dit geldt voor zowel jong als oud. Wij besteden namelijk ook aandacht aan kindertandheelkunde. Kinderen zijn vanaf 2 jaar welkom om hun melkgebit te controleren bij de kindertandarts. Op deze manier raakt een kind op jonge leeftijd al vertrouwd met de tandarts en worden eventuele problemen op tijd gesignaleerd en aangepakt. Ook mondzorg voor ouderen is erg belangrijk. Het is voor hen van belang om een goede mondgezondheid te hebben, omdat zij gevoeliger zijn voor ontstekingen en aandoeningen. Zij behoren dan ook tot een kwetsbare groep. Daarnaast is het ook mogelijk dat u last kunt krijgen van ernstige klachten. Voordat u een bezoek wilt brengen aan de spoed tandarts, kunt u hier meer daarover lezen.

  Onze patiënten aan het woord...

  Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten

  default image

  “Pas bij deze praktijk gekomen en heel erg tevreden. Een leuk team en alles met een glimlach. Blij met mijn composiet facings, zien er super natuurlijk uit.”

  Leon Braak Eemnes

  default image

  “Hele vooruitgang vergeleken met voorganger, duidelijke informatie en prettig team ook offerte vooraf, prima”

  Bertus Kelderman Eemnes

  default image

  “Ik wilde graag van tandarts overstappen, nadat ik naar Mondzorg Irene had gebeld was dit snel geregeld. Ze hebben mij bij dit gehele proces begeleid en het is perfect geregeld.”

  Steve Baarn

  default image

  “Ik was erg blij dat ik nadat ik langsreed gelijk even tussendoor kon worden geholpen. Ik was zo weer klaar en kon zonder problemen weer naar huis.”

  Hester Beukers Bunschoten-Spakenburg

  default image

  “Zeer vriendelijk en professioneel behandeld, voor het eerst zonder verdoving een gaatje gevuld zonder pijn! Dit was mijn eerste behandeling bij deze praktijk en ben zeer positief.”

  Astrid Hospels Eemnes

  default image

  “Een goede behandeling gehad voor een afgebroken kies. Erg prettige uitleg en een duidelijk antwoord op mijn vragen. Een hele vooruitgang.”

  Coen M Eemnes