Skip to content

Angsttandarts

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin

Het komt veel voor: angst voor de tandarts.

Angst om een bezoek te brengen voor een controle van het gebit, waardoor een tandartsafspraak lang wordt ontweken totdat het niet anders kan. Ervaart u ook deze angst voor de tandarts? Dan bent u niet alleen en helpen wij u graag om van deze angst af te komen. Wij nemen uitgebreid de tijd om u door het proces van een controleafspraak te helpen door u stapsgewijs uit te leggen wat er wordt gedaan. Zo weet u tijdens de controle of behandeling precies wat de bedoeling is en staat u niet voor verrassingen.

Bovendien worden de meeste behandelingen door middel van moderne technieken vrijwel pijnloos gerealiseerd. Het is belangrijk voor uw mondgezondheid om uw gebit regelmatig bij de tandarts te laten controleren. Mondzorg Irene helpt u graag door het proces heen om u de eerste stap te laten zetten, zodat u van uw angst voor de tandarts afkomt!

4B4B1633

Onze behandelingen

Uw kunt bij ons terecht voor een scala aan behandelingen

Wortelkanaal

Periodiek mondonderzoek

Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

Ontstoken-tandvlees

Ontstoken tandvlees

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

Tools

Parodontitis

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

Onze patiënten aan het woord...

Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten

default image

“Pas bij deze praktijk gekomen en heel erg tevreden. Een leuk team en alles met een glimlach. Blij met mijn composiet facings, zien er super natuurlijk uit.”

Leon Braak Eemnes

default image

“Hele vooruitgang vergeleken met voorganger, duidelijke informatie en prettig team ook offerte vooraf, prima”

Bertus Kelderman Eemnes

default image

“Ik wilde graag van tandarts overstappen, nadat ik naar Mondzorg Irene had gebeld was dit snel geregeld. Ze hebben mij bij dit gehele proces begeleid en het is perfect geregeld.”

Steve Baarn

default image

“Ik was erg blij dat ik nadat ik langsreed gelijk even tussendoor kon worden geholpen. Ik was zo weer klaar en kon zonder problemen weer naar huis.”

Hester Beukers Bunschoten-Spakenburg

default image

“Zeer vriendelijk en professioneel behandeld, voor het eerst zonder verdoving een gaatje gevuld zonder pijn! Dit was mijn eerste behandeling bij deze praktijk en ben zeer positief.”

Astrid Hospels Eemnes

default image

“Een goede behandeling gehad voor een afgebroken kies. Erg prettige uitleg en een duidelijk antwoord op mijn vragen. Een hele vooruitgang.”

Coen M Eemnes