Skip to content

Ontstoken tandvlees

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees er rood en/of opgezwollen uitziet, heeft u mogelijk te maken met ontstoken tandvlees.

Ontstoken tandvlees kan ontstaan vanwege tandplak op uw tanden, waarbij de bacteriën van de tandplak worden doorgegeven aan uw tandvlees. U kunt ontstekingen in uw tandvlees voorkomen door uw tanden goed te poetsen en door middel van ragers/tandenstokers de plekken rondom en tussen uw tanden schoon te houden. Ook behoudt u een gezond gebit door regelmatig een controlebezoek te brengen aan de tandarts.


Voor extra reiniging van uw gebit kunt u bij de mondhygiënist terecht. Helpt het reinigen van uw gebit niet tegen de ontsteking? Dan kunt u het beste een afspraak maken bij onze praktijk, zodat uw ontsteking tijdig met de juiste behandeling wordt verholpen en u snel weer over een geheel gezond gebit beschikt!

4B4B1610

Onze behandelingen

Uw kunt bij ons terecht voor een scala aan behandelingen

Wortelkanaal

Periodiek mondonderzoek

Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

Ontstoken-tandvlees

Ontstoken tandvlees

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

Tools

Parodontitis

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

Onze patiënten aan het woord...

Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten

default image

“Pas bij deze praktijk gekomen en heel erg tevreden. Een leuk team en alles met een glimlach. Blij met mijn composiet facings, zien er super natuurlijk uit.”

Leon Braak Eemnes

default image

“Hele vooruitgang vergeleken met voorganger, duidelijke informatie en prettig team ook offerte vooraf, prima”

Bertus Kelderman Eemnes

default image

“Ik wilde graag van tandarts overstappen, nadat ik naar Mondzorg Irene had gebeld was dit snel geregeld. Ze hebben mij bij dit gehele proces begeleid en het is perfect geregeld.”

Steve Baarn

default image

“Ik was erg blij dat ik nadat ik langsreed gelijk even tussendoor kon worden geholpen. Ik was zo weer klaar en kon zonder problemen weer naar huis.”

Hester Beukers Bunschoten-Spakenburg

default image

“Zeer vriendelijk en professioneel behandeld, voor het eerst zonder verdoving een gaatje gevuld zonder pijn! Dit was mijn eerste behandeling bij deze praktijk en ben zeer positief.”

Astrid Hospels Eemnes

default image

“Een goede behandeling gehad voor een afgebroken kies. Erg prettige uitleg en een duidelijk antwoord op mijn vragen. Een hele vooruitgang.”

Coen M Eemnes