Skip to content

Parodontitis

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees (veroorzaakt door tandplak op uw tanden) zonder dit te laten behandelen?

Dan kan de ontsteking zich mogelijk verder uitbreiden naar uw tandvleesrand, waardoor het bij uw kaakbot terecht kan komen. Deze ontsteking wordt ook wel parodontitis genoemd. Wanneer de ontsteking eenmaal tot uw kaakbot is uitgebreid kan dit nare gevolgen hebben voor uw gebit. In dat geval kan uw kaakbot namelijk afbreken en kunnen uw tanden en kiezen loskomen van uw tandvlees. Dit kan uiteindelijk zelfs leiden tot tanduitval. Wanneer u last heeft van parodontitis, een verergerde tandvleesontsteking, is het dus belangrijk om dit snel te laten behandelen bij de tandarts of mondhygiënist. Mondzorg Irene helpt u graag met het oplossen van uw ontsteking door de juiste behandeling voor uw gebit te bieden.

Wilt u voorkomen dat er bij u sprake is van enige ontstekingen bij uw gebit? Zorgt u dan dat u met regelmaat een afspraak maakt voor periodiek mondonderzoek. Voor de juiste mondzorg is het erg belangrijk om uw tanden goed te blijven poetsen en schoon te houden met tandenstokers of ragers.

4B4B1689

Onze behandelingen

Uw kunt bij ons terecht voor een scala aan behandelingen

Wortelkanaal

Periodiek mondonderzoek

Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

Ontstoken-tandvlees

Ontstoken tandvlees

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

Tools

Parodontitis

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

Onze patiënten aan het woord...

Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten

default image

“Pas bij deze praktijk gekomen en heel erg tevreden. Een leuk team en alles met een glimlach. Blij met mijn composiet facings, zien er super natuurlijk uit.”

Leon Braak Eemnes

default image

“Hele vooruitgang vergeleken met voorganger, duidelijke informatie en prettig team ook offerte vooraf, prima”

Bertus Kelderman Eemnes

default image

“Ik wilde graag van tandarts overstappen, nadat ik naar Mondzorg Irene had gebeld was dit snel geregeld. Ze hebben mij bij dit gehele proces begeleid en het is perfect geregeld.”

Steve Baarn

default image

“Ik was erg blij dat ik nadat ik langsreed gelijk even tussendoor kon worden geholpen. Ik was zo weer klaar en kon zonder problemen weer naar huis.”

Hester Beukers Bunschoten-Spakenburg

default image

“Zeer vriendelijk en professioneel behandeld, voor het eerst zonder verdoving een gaatje gevuld zonder pijn! Dit was mijn eerste behandeling bij deze praktijk en ben zeer positief.”

Astrid Hospels Eemnes

default image

“Een goede behandeling gehad voor een afgebroken kies. Erg prettige uitleg en een duidelijk antwoord op mijn vragen. Een hele vooruitgang.”

Coen M Eemnes