Skip to content

Kronen, inlays en bruggen

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin

Indien u last heeft een of meerdere verzwakte tanden of kiezen of er ontbreekt een gebitselement.

En dit niet op te lossen is met vullingen is er een alternatief: namelijk het plaatsen van kronen, inlays en bruggen. Bij een kroon kunt u denken aan een kapje van porselein dat over een geslepen tand of kies wordt geplaatst. Een kroon biedt bescherming en ondersteuning van de tand onder de kroon. Een inlay is een porselein stukje dat in het kauwvlak van een kies wordt gelegd. Zowel een kroon als een inlay worden voorafgaand aan het plaatsen op model gebracht, zodat het precies op de tand of kies past.

De keuze voor een brug wordt gemaakt wanneer er sprake is van een of meerdere missende tanden en/of kiezen. Een brug vervangt het missende gedeelte door een verbinding te maken tussen geplaatste kronen op uw naastliggende tanden en/of kiezen. Deze worden tevens passend gemaakt aan uw gebit.

Deze opties bieden u de mogelijkheden om over een geheel gevuld en natuurlijk gebit te beschikken. Bent u benieuwd welk herstel het beste bij uw gebit past? Wij helpen u graag met een passend advies voor uw gebit!

Kronen

Onze behandelingen

Uw kunt bij ons terecht voor een scala aan behandelingen

Wortelkanaal

Periodiek mondonderzoek

Voor de juiste mondzorg is het belangrijk om ieder halfjaar ter controle…

Ontstoken-tandvlees

Ontstoken tandvlees

Wanneer u last heeft van bloedend tandvlees en uw tandvlees…

Tools

Parodontitis

Loopt u al enige tijd rond met ontstoken tandvlees zonder dit te laten…

Onze patiënten aan het woord...

Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten

default image

“Pas bij deze praktijk gekomen en heel erg tevreden. Een leuk team en alles met een glimlach. Blij met mijn composiet facings, zien er super natuurlijk uit.”

Leon Braak Eemnes

default image

“Hele vooruitgang vergeleken met voorganger, duidelijke informatie en prettig team ook offerte vooraf, prima”

Bertus Kelderman Eemnes

default image

“Ik wilde graag van tandarts overstappen, nadat ik naar Mondzorg Irene had gebeld was dit snel geregeld. Ze hebben mij bij dit gehele proces begeleid en het is perfect geregeld.”

Steve Baarn

default image

“Ik was erg blij dat ik nadat ik langsreed gelijk even tussendoor kon worden geholpen. Ik was zo weer klaar en kon zonder problemen weer naar huis.”

Hester Beukers Bunschoten-Spakenburg

default image

“Zeer vriendelijk en professioneel behandeld, voor het eerst zonder verdoving een gaatje gevuld zonder pijn! Dit was mijn eerste behandeling bij deze praktijk en ben zeer positief.”

Astrid Hospels Eemnes

default image

“Een goede behandeling gehad voor een afgebroken kies. Erg prettige uitleg en een duidelijk antwoord op mijn vragen. Een hele vooruitgang.”

Coen M Eemnes